شاید این سوال برای شما پیش بیاید که پرتفوی چیست؟ لازم است در ابتدا یک توضیح در این مورد بیان نماییم و سپس به سراغ موضوع اصلی مقاله برویم.
پرتفوی در واقع به خزانه کارگذار بیمه گفته می شود که همه تلاش کارشناسان بیمه بر این است که این خزانه حفظ گردد زیرا با وجود رقیب هایی که وجود دارد، هر لحظه این خزانه در معرض خطر است که از بین رفته و شرکت بیمه ورشکست شود. حال به منظور حفظ این خزانه، ما راهکارها و روش هایی را ارائه می کنیم تا شما با کمک آن ها بتوانید نه تنها پرتفوی خود را حفظ، بلکه ارتقا دهید:
۱- به طور مداوم با مشتری تماس داشته باشید.
شما نباید زمانی که نیاز مشتری خود را برای یک بیمه رفع کردید، او را رها کنید. بلکه باید با مشتری خود تماش داشته باشید تا از نیازهای او اطلاع داشته و متناسب با این نیازهای، خدمات بیمه های مختلف را برای وی ارائه کنید. همچنین نباید منتظر بمانید تا زمانی که مشتری به مشکل برخورد نمود، به سراغ شما بیاید بلکه باید همیشه با ارتباط مداوم با مشتری، به او این اطمینان را بدهید که تنها در زمان خرید به وی اهمیت نمی دهید بلکه حس کند که برای شما به عنوان کارشناس بیمه، شرایط و مشکلات مشتریتان مهم است.
۲- برای هر مشتری خود، برنامه تنظیم کنید.
زمانی که مشتری شما از بیمه خرید نمود، باید شما یک برنامه برای وی تنظیم نمایید که در آن تاریخ تمدید بیمه نامه، حق بیمه، تاریخ صدور بیمه نامه و…. نوشته شود و از طریق این برنامه، تمامی تغییراتی که در زمان استفاده از بیمه رخ می دهد و شرایطی که در طول استفاده از بیمه تغییر می کند را به اطلاع مشتری برسانید.
۳- به تعهدات خود در اسرع وقت عمل نمایید.
در اکثر بیمه نامه ها، زمانی بیمه گر به تعهدات خود عمل می کند که خسارتی رخ داده است در این زمان باید شرکت بیمه گر خوش قولی و متعهد بودن خود را نشان دهد. باید سریعا کارشناسان خود را اعزام نماید تا خسارت وارده را برآورد و نسبت به جبران آن اقدام نمایند. زمانی که مشتری این رفتار را از بیمه گر ببیند ترغیب می شود که بیشتر از خدمات این شرکت بیمه استفاده کند.
۴- در حسابرسی دقیق باشید.
به محض این که حق بیمه به حساب نماینده بیمه واریز شد، باید سریعا این مبلغ به حساب شرکت انتقال یابد تا تاریخ شروع تعهدات بیمه قلم بخورد و بیمه در زمان عمل به تعهدات خود با بیمه گذار مشکلی پیدا نکند. زیرا اگر تاخیری رخ دهد مشتری اعتراض می کند که حق بیمه را در تاریخ تعیین شده واریز کرده ولی بیمه گر تاریخ صدور بیمه نامه را دیرتر صادر نموده است.
حتما بخوانید :
منبع : چگونه پرتفوی خود را در بیمه حفظ و ارتقا دهیم