sttoolearn

چیزی برای آموختن

sttoolearn

چیزی برای آموختن

آشنایی با ساختار و عملکرد یو پی اس آفلاین

همان طور که می دانید یو پی اس ها به صورت کلی در سه دسته آفلاین، آنلاین و اینتراکتیو قرار می گیرند. تمام این یو پی اس ها با وجود تفاوت های اساسی در قیمت و ساختار خود ویژگی های مشترکی دارند. یو پی اس آفلاین و سایر یو پی اس ها با ذخیره انرژی در حضور برق در باتری های خاصی که در ساختار آن ها وجود دارد منبع تغذیه ای در نبود برق برای تجهیزات مهم خواهند بود. برای تبدیل انرژی مستقیم باتری به متناوب یا AC مبدل یا اینورتر نیاز است که در ساختار یو پی اس دیده می شود.
سیستم Bypass نیز بخش مهمی از انواع یو پی اس ها می باشد. با توجه به بخش های موجود نظیر باتری یو پی اس هر یک از یو پی اس ها را طبقه بندی می کنند و بر اساس کارایی آن ها قیمت متفاوتی نیز دارند. اگر در ارتباط با شیوه کار یو پی اس آفلاین کنجکاو هستید در این مطلب به معرفی و آشنایی با ساختار و عملکرد یو پی اس آفلاین می پردازیم.

بررسی و آشنایی با ساختار و عملکرد یو پی اس آفلاین  

سوال اساسی در مسیر عملکرد یو پی اس آفلاین این است که چه طور قطعی انرژی برق تشخیص داده می شود و از مسیر جایگزین آن استفاده می شود؟
مسیر Bypass در یو پی اس آفلاین
بارهایی که جریان برق را ایجاد می کنند از مسیر Bypass عبور می کنند. تنها کافی است این بارها آن طور که باید و شاید در این مسیر تغذیه نشوند تا مسیر Bypass همان طور که از نام آن مشخص است به یک گذرگاه تبدیل شود و مسیر اینورتر به جای آن شروع به کار کند.
علت نامگذاری یو پی اس آفلاین یا استندبای
استندبای به معنای آماده به کار است. در این یو پی اس شارژ باتری ادامه پیدا می کند تا در صورت تغییر در ولتاژ مسیر Bypass سیستم آماده به کار بماند. همان طور که می بینید آشنایی با ساختار و عملکرد یو پی اس آفلاین به خوبی شما را با علت نامگذاری آشنا خواهد کرد.

منبع: آشنایی با ساختار و عملکرد یو پی اس آفلاین

نظرات 0 + ارسال نظر
امکان ثبت نظر جدید برای این مطلب وجود ندارد.